fbpx

Detacheringsbureau FG Progress

Ben jij (tijdelijk) op zoek naar nieuw personeel zonder dat daar grote financiële risico’s bij komen kijken? Kies dan voor detacheringsbureau FG Progress! Wij kennen de ICT, techniek en telecom markt als geen ander, mede doordat wij zelf jarenlang in het veld gewerkt hebben. FG Progress weet daarom heel goed wat er speelt op de markt en kent de verhouding tussen vraag en aanbod op het gebied van verschillende specialismen.


Wat doet detacheringsbureau FG Progress?

Als werkgever in de telecom, ICT of techniek branche ben jij regelmatig op zoek naar vakkundig personeel om een groot project succesvol af te ronden. FG Progress helpt hierbij. Wij hebben de juiste professionals in dienst om jou gedurende het project te ondersteunen. FG Progress recruit professionals uit heel Europa. Juridisch gezien zijn wij hun werkgever, dus wij verzorgen de loonbetaling, secundaire arbeidsvoorwaarden en personeelsadministratie. Zelfs voor de ‘lastige profielen’ geldt dat wij doorgaans binnen 24 uur de juiste professional geregeld hebben. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Het aanvragen van tijdelijk personeel via een detacheringsbureau als FG Progress is heel snel geregeld, je hoeft ons alleen te vertellen voor welke vacature je iemand zoekt en wat de vereisten zijn. We kijken eerst of we de perfecte kandidaat al in huis hebben en gaan anders razendsnel op zoek.

Plaats een vacature

Plaats je vacature op onze site

Zoek naar kandidaten

Zoek op onze site naar geschikte kandidaten.

Recruiter profielen

Ben je de interne recruiter, maak dan een profielpagina bij ons.

Tijdelijk personeel

Heb je een kort project? Zoek dan nu naar tijdelijk personeel

Toon aanbod

Zie al onze vacatures op onze site

Internationaal

Ben je op zoek naar Internationale kandidaten? Wij brengen je in contact met professionals van over de hele wereld.

 • 1434Vacatures
 • 4879Sollicitanten
 • 12Bedrijven

Detachering techniek

Als detacheringsbureau techniek zorgt FG Progress voor het juiste, vakkundige personeel voor jouw technische project. Ideaal voor als je tijdelijk op zoek bent naar vakkundig en kwalitatief technisch personeel. FG Progress houdt als detacheringsbureau rekening met de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Dit betekent dat we uitsluitend mensen aan je voorstellen die, volgens ons, echt bij jouw bedrijf passen. Kiezen voor het uitbesteden van detachering techniek aan FG Progress heeft meerdere voordelen voor jouw bedrijf. Zo blijven de door ons uitgeleende werknemers op de loonlijst staan van detacheringsbureau techniek FG Progress en betaal jij ons alleen voor de door hen gewerkte uren. En nadat de detacheringsperiode verlopen is, kun jij de medewerker zonder bijkomende kosten in vaste dienst nemen.

cs_image_url

cs_image_url

Detachering ICT

Ook voor ICT detachering ben je bij FG Progress aan het juiste adres. Heb je net akkoord gekregen op een heel groot project, maar ontbreekt het jouw bedrijf aan mankracht? IT detacheringsbureau FG Progress zorgt binnen 24 uur voor het kwalitatieve en professionele personeel waar jij naar op zoek bent. Dat beloven we én maken we waar! Daarom zijn wij de ideale partij om IT detachering aan uit te besteden. ICT detachering via FG Progress heeft als voordeel dat jouw bedrijf geen enkel financieel risico loopt. De werknemers staan gewoon bij ons onder contract, dus wij zijn verantwoordelijk voor de juiste verzekeringen en de administratieve taken die erbij komen kijken. Klinkt detachering IT als een oplossing voor jouw huidige probleem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Detachering telecom

Als professioneel detacheringsbureau is FG Progress, naast detachering techniek en detachering IT, ook gespecialiseerd in detachering telecom. Door onze ervaring in de telecom weten wij heel goed dat het vaak om zeer grote projecten gaat. Grote projecten waarbij je de nodige extra handjes van professioneel en gemotiveerd personeel heel goed kunt gebruiken. En daar kan detacheringsbureau FG Progress jou bij helpen. Detachering telecom via FG Progress betekent dat wij voor jou op zoek gaan naar het meest geschikte personeel voor jouw project. Daarbij houden wij rekening met de wensen van jouw bedrijf en kijken we echt of iemand bij jouw bedrijf past. Of het nou om kortlopende of langlopende projecten gaat, detacheringsbureau FG Progress streeft ernaar om binnen 24 uur geschikte kandidaten voor jouw project te hebben.

cs_image_url

 • img-circle

  Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, naar een bedrijf waar ik mijzelf kon verder ontwikkelen. F.G. Progress hielp mij in het maken van de volgende stap in mijn carrière 

  James Watson

 • img-circle

  Ik wilde al heel lang werken voor een gerenomeerd bedrijf. Ik had hiervoor bij kleinere bedrijven gewerkt en wilde in een groot bedrijf nieuwe dingen leren. F.G. Progress hielp mij hierbij.

  Rick Wilson

Quick Career Tips

Quick Career Tips to help Candidates and employers find better.
Cv maken? 5 bruikbare tips!
0 commentaar

Cv maken? 5 bruikbare tips!

Cv maken? 5 bruikbare tips! Over het algemeen is je curriculum vitae (cv) het eerste waar..

Lees verder
5G netwerk: wat je moet weten
0 commentaar

5G netwerk: wat je moet weten

5G netwerk: wat je moet weten 5G is de opvolger van het huidige 4G netwerk. Dat..

Lees verder
Diensten uitzendbureau
0 commentaar

Diensten uitzendbureau

De vier meest voorkomende diensten van een uitzendbureau Als jouw bedrijf ineens flink groeit, kan het..

Lees verder
image
image
image
image
image
image