fbpx

Uitzenden

FG Progress is in 2018 verkozen tot Uitzendondernemer van het jaar en is daarom met recht het beste technisch uitzendbureau te noemen. Als uitzendbureau technisch personeel zijn wij gespecialiseerd in het uitzenden van de professionele en gemotiveerde vakmensen die jouw project tot een succes maken. En omdat wij professionals uit heel Europa recruiten is de vijver waarin wij vissen enorm groot. FG Progress staat erom bekend heel snel het juiste personeel te kunnen leveren. Daarnaast zorgen wij ook voor een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden voor onze werknemers. Dat maakt FG Progress hét uitzendbureau techniek waar jij naar op zoek bent.


Dringend technisch personeel nodig?

Heb je net een groot en financieel zeer aantrekkelijk project aangeboden gekregen? Kun je deze kans eigenlijk écht niet laten lopen, maar heb je niet voldoende capaciteit in huis om de klus tijdig af te ronden? Dan helpt technisch uitzendbureau FG Progress jou aan de juiste vakmensen! Zonder financiële risico’s voor jouw bedrijf! De voordelen van uitzendbureau techniek FG Progress op een rijtje: FG Progress heeft ontzettend veel ervaring als technisch uitzendbureau, daardoor zijn wij goed bekend met het werven, selecteren en uitzenden van de geschikte professionals. Als gedreven uitzendbureau technisch personeel springen wij meteen bovenop nieuwe Wij recruiten professionals uit heel Europa, hierdoor hebben wij als uitzendbureau techniek voor elk vraagstuk een passende oplossing. FG Progress in 2018 uitgeroepen tot uitzendondernemer van het jaar. Dat maakt technisch uitzendbureau FG Progress de oplossing voor al je toekomstige projecten.


Plaats een vacature

Plaats je vacature op onze site

Zoek naar kandidaten

Zoek op onze site naar geschikte kandidaten.

Recruiter profielen

Ben je de interne recruiter, maak dan een profielpagina bij ons.

Tijdelijk personeel

Heb je een kort project? Zoek dan nu naar tijdelijk personeel

Toon aanbod

Zie al onze vacatures op onze site

Internationaal

Ben je op zoek naar Internationale kandidaten? Wij brengen je in contact met professionals van over de hele wereld.

Technisch personeel gezocht

Als technisch uitzendbureau is FG Progress altijd op zoek naar professioneel en gemotiveerd personeel. Is met je handen werken helemaal jouw ding en kun je niet wachten om dit in de praktijk te laten zien? Twijfel dan niet langer en kom bij FG Progress werken! Wij hebben zeer regelmatig technische vacatures openstaan. Bij ons krijg je een salaris dat minimaal 5% hoger ligt dan bij andere werkgevers én zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Maar dat zijn lang niet de enige voordelen van werken namens ons uitzendbureau techniek. Binnen technisch uitzendbureau FG Progress krijg jij namelijk een contract met baangarantie én voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Als bedrijf zijn wij zeer flexibel, zo geven wij onze werknemers de keuze uit een contract met een flexibele, tijdelijke of vaste baan. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij zonder enkele zorgen aan de slag kunt. Zo krijg je van ons de benodigde apparatuur, beschermende kleding en een auto van de zaak.

cs_image_url

  • img-circle

    Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, naar een bedrijf waar ik mijzelf kon verder ontwikkelen. F.G. Progress hielp mij in het maken van de volgende stap in mijn carrière 

    James Watson

  • img-circle

    Ik wilde al heel lang werken voor een gerenomeerd bedrijf. Ik had hiervoor bij kleinere bedrijven gewerkt en wilde in een groot bedrijf nieuwe dingen leren. F.G. Progress hielp mij hierbij.

    Rick Wilson

EEN SELECTIE VAN ONS BLOG

We publiceren geregeld content die aansluit bij jullie behoeften, vragen en wensen. Wil je op de hoogte worden gehouden van de branche waar je in werkt of zoek je carrière gerichte ontwikkelingstips? Lees dan verder


Cv maken? 5 bruikbare tips!
0 commentaar

Cv maken? 5 bruikbare tips!

Cv maken? 5 bruikbare tips! Over het algemeen is je curriculum vitae (cv) het eerste waar..

Lees verder
5G netwerk: wat je moet weten
0 commentaar

5G netwerk: wat je moet weten

5G netwerk: wat je moet weten 5G is de opvolger van het huidige 4G netwerk. Dat..

Lees verder
Diensten uitzendbureau
0 commentaar

Diensten uitzendbureau

De vier meest voorkomende diensten van een uitzendbureau Als jouw bedrijf ineens flink groeit, kan het..

Lees verder
image
image
image
image
image
image