085 064 04 36 info@fgprogress.nl

uitzenden & Detacheren

Werkgevers

 

In de telecom draait het vaak om grote projecten. Zo moeten hele dorpen overgaan van kabel naar glasvezel of wisselt een voetbalteam van sponsor en heeft de halve stad jou als provider nodig. Vaak gaat het om projecten die eindig zijn. Je bent dus op zoek naar werknemers die je voor bepaalde tijd in kunt huren.
FG Progress helpt hierbij. Zowel voor de korte als de langdurige projecten hebben wij altijd op de zeer korte termijn vakmensen paraat.

01. Uitzenden en detacheren

We hebben mensen voor alle lagen en richtingen. Voorbeelden van functies die wij detacheren zijn: field engineers, coax, engineers, performance managers, werkvoorbereiders, netwerkspecialisten, allround telecom engineers, glasvezel engineers, mobile engineers, senior engineers, senior project managers en ga zo maar door. Ook voor de hele lastige profielen hebben wij doorgaans binnen 24 uur invulling geregeld.

02. werving & Selectie

Onze klanten staan er vaak van te kijken hoe snel wij werknemers kunnen leveren. We springen bovenop onze opdrachten en kunnen u de volgende dag al voorstellen aan een professional met het gewenste profiel.  Onze snelheid danken wij aan onze zeer deskundige recruiters en werkwijze. Doordat we zelf uit het veld komen weten we wat er speelt en zijn we persoonlijker betrokken bij onze kandidaten. Hierdoor is onze band met de werknemers, maar ook die tussen de collega’s onderling heel goed. Daarnaast maken we gebruik van alle mogelijke nieuwe technologieën om nieuwe mensen te werven.

03. traineeship

Voor ongeschoolde kandidaten die graag in de telecom willen werken of werknemers die meer in zich hebben verzorgen we traineeships. We bieden trajecten aan variërend van vijf tot twaalf weken. Zo kunnen zij zich omscholen en doorgroeien, en halen wij het beste uit onze mensen.

bewezen strategie

Werkgevers

We zijn trots op de toenemende lijst van geweldige werkgevers die we tot onze klanten mogen rekenen.
Zo werken wij onder andere samen met :
Allinq Group, Volker Wessels Telecom, Gemeente Rotterdam, Gemeente Utrecht, Gemeente Den Haag, Mad Media en vele anderen.

Ben je nieuwsgierig  naar onze topmensen? Neem gerust contact met ons op, en wij gaan het meteen voor u regelen.

Consultants

Maak kennis met ons

Fatih gunes

DIRECTEUR

Door mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, voornamelijk binnen de Techniek ben ik goed bekend met het werven en selecteren van de geschikte professionals.

yorg lelieveld

RECRUITMENT

Mijn naam is Yorg Lelieveld, recruiter bij F.G Progress.
Ik ben nieuw in het recruitment-vakgebied, maar wat ik mis in jaren, maak ik goed met mijn ambitie en drive. Ik vind het onwijs tof om als spin in het web de juiste
bemiddeling te maken.

Neem contact op

Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer
+31 (0)85 064 0436
info@fgprogress.nl