fbpx

Werving en selectie

FG Progress is een werving en selectiebureau, gespecialiseerd in het werven en selecteren van de juiste professionals voor het juiste project. Wij hebben ervaring binnen verschillende branches en binnen verschillende werkgebieden.


Wat doet een werving en selectiebureau?

Bij FG Progress nemen wij alle taken over wat betreft het werven en selecteren van geschikte kandidaten. Na een reactie op een van onze vacatures of een open sollicitatie plannen wij een gesprek in met de geschikte kandidaten. Na het proces van werving en selectie kiezen wij de meest geschikte kandidaten voor de openstaande functie. Na het eerste gesprek (of de eerste gesprekken) selecteren wij uitsluitend de beste kandidaten en die sturen we vervolgens naar je door.


Plaats een vacature

Plaats je vacature op onze site

Zoek naar kandidaten

Zoek op onze site naar geschikte kandidaten.

Recruiter profielen

Ben je de interne recruiter, maak dan een profielpagina bij ons.

Tijdelijk personeel

Heb je een kort project? Zoek dan nu naar tijdelijk personeel

Toon aanbod

Zie al onze vacatures op onze site

Internationaal

Ben je op zoek naar Internationale kandidaten? Wij brengen je in contact met professionals van over de hele wereld.

Waarom u het werving en selectieproces uitbesteedt

Het werven en selecteren van kandidaten is een belangrijk proces in het vullen van vacatures en het plaatsen van nieuwe medewerkers. Het is belangrijk om een goede match te vinden tussen kandidaat en bedrijf. Waarom zou je ervoor kiezen om het werving en selectieproces uit te besteden?
 Het scheelt jou heel veel tijd en bespaart de nodige kosten FG Progress is een gespecialiseerd werving en selectiebureau en wij weten daarom precies hoe wij ons netwerk en onze expertise moeten inzetten Je kunt er voor kiezen om een kandidaat eerst op uitzendbasis via FG Progress te laten werken Wij zijn voornamelijk actief in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Bent u op zoek naar nieuwe kandidaten en wilt u het werving en selectieproces het liefst uitbesteden aan een professioneel werving en selectiebureau? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!.

cs_image_url

cs_image_url

Werving en selectie techniek

Technische vacatures zijn vaak zeer specifiek en vereisen dan ook de nodige kennis en ervaring. De techniek branche is een zeer brede branche, met een grote diversiteit aan technische banen. Populaire beroepen in de technische branche zijn: elektrotechniek servicemonteurs technische dienstverlening

Werving en selectie technisch personeel

Wil jij de kwaliteiten van technisch uitzendbureau FG Progress inzetten voor de werving en selectie technisch personeel? Wij recruiten professionals uit heel Europa, met verschillende niveau’s. Voor elk soort klus werven en selecteren wij alleen de meest geschikte kandidaten. Op MBO, HBO of WO niveau zoeken wij naar de beste match en we selecteren uitsluitend de meest geschikte kandidaten voor de klus.

  • img-circle

    Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, naar een bedrijf waar ik mijzelf kon verder ontwikkelen. F.G. Progress hielp mij in het maken van de volgende stap in mijn carrière 

    James Watson

  • img-circle

    Ik wilde al heel lang werken voor een gerenomeerd bedrijf. Ik had hiervoor bij kleinere bedrijven gewerkt en wilde in een groot bedrijf nieuwe dingen leren. F.G. Progress hielp mij hierbij.

    Rick Wilson

EEN SELECTIE VAN ONS BLOG

We publiceren geregeld content die aansluit bij jullie behoeften, vragen en wensen. Wil je op de hoogte worden gehouden van de branche waar je in werkt of zoek je carrière gerichte ontwikkelingstips? Lees dan verder


Cv maken? 5 bruikbare tips!
0 commentaar

Cv maken? 5 bruikbare tips!

Cv maken? 5 bruikbare tips! Over het algemeen is je curriculum vitae (cv) het eerste waar..

Lees verder
5G netwerk: wat je moet weten
0 commentaar

5G netwerk: wat je moet weten

5G netwerk: wat je moet weten 5G is de opvolger van het huidige 4G netwerk. Dat..

Lees verder
Diensten uitzendbureau
0 commentaar

Diensten uitzendbureau

De vier meest voorkomende diensten van een uitzendbureau Als jouw bedrijf ineens flink groeit, kan het..

Lees verder
image
image
image
image
image
image